AmorBingo

AmorBingo logo

Amorbingo är ett av alla bra svenska casinon för online bingo och man kan lugnt säga att love is in the air här. För där finns både en kärlek till bingospelet och till de spelare som besöker dem – och det är där många som gör. Ofta har sidan över 700 spelare online åt gången – och så många personer kan omöjligt ha fel…

Amorbingo är helt klart ett av de bästa ställena där du kan spela bingo på nätet!

Bingo och bonus

Hos Amorbingo.com tar de väl om hand om de nya spelare som vill prova att spela bingo online och redan när du har spelat för 250kr, får du 500kr som du kan köpa fler bingobrickor för. Det handlar alltså om en välkomstbonus på 200 %! Bonusen ska som sagt användas till att spela bingo för, den betalas naturligtvis inte ut. Vidare blir det löpande arrangerat tävlingar med stora vinster som resor, presentkort och mycket mer. Det hört ett konstant ropande av ”BINGO” på sidan, då det hela tiden är spelare som sitter med en full bricka.

Trots den täta utbetalningen, handlar det fortfarande om riktigt stora vinster och de största närmar sig en miljon!

AmorBingo

Design och användarvänlighet

De har designat deras bingosida riktigt snyggt och otroligt användarvänligt. Det är lätt att hitta runt sidan och skulle det uppstå problem, är hjälpen aldrig långt borta. Amorbingo kan kontaktas både på mail, via live chat och på telefon. De sitter redo att hjälpa dig varje dag hela veckan. Dessutom har de gjort sidor som vänder sig till de spelare som behöver hjälp, vägledning eller goda råd i samband med online bingo.

Andra spel:

Det finns ett stort urval av bra spel, så det är alltid roligt att kika inom Amorbingo.com. Oavsett om det är för att spela bingo online eller bli för att underhållas av andra coola spel. Det är också en av grunderna till att det alltid är otroligt många spelare online dygnet runt och med deras chat kommer du aldrig att känna dig ensam hos Amorbingo.com.

Det finstilta…

Man behöver aldrig tvivla på att spelarens säkerhet alltid har högsta prioritet hos Amorbingo. De använder en 128-bitars SSL-teknologi som är godkänd av Thwate. Deras mjukvara har utvecklats av 1gaming som bland annat är bland de ledande företagen inom mjukvara för online spel. Betalningsinformation krypteras och skickas endast till Amorbingo en gång. Det är alltså en riktigt god garanti för säkerhet i toppklass på Amorbingo.com.

Allt i allt

Det är inte omöjligt att träffas av Amors pil och förälska sig i Amorbingo. Möjligheterna är många och vinsterna är riktigt stora. Även om man har tur i spel, ska det också finnas plats för lite kärlek och det får man hos Amorbingo. Det märks på deras förmåga att ta hand om alla spelare – både nya och gamla, bra startbonusar, läckra tävlingar och premier i världsklass!

Betyg: 6 av 6