Balletbingo

Balletbingo logo

Det är inte utan anledning att Balettbingo.com för närvarande är en av de mest populära bingosajterna. Det spelas upp till bingobalett med stora bonusar som sveper motståndarna helt av banan. De tar bra om hand om alla spelare, nya som gamla, så du kan med fördel ta en dans med Balettbingo!

Bingo och bonus!

Det kan helt klart löna sig att registrera sig som ny användare hos Balettbingo.com, för det vimlar med dansande välkomstbonusar! Du får 50kr att spela för, när du signar upp och när du sätter in dina första spelpengar, ger Balettbingo dig en 100 % matchbonus så att du får det dubbla att spela för. Utöver det, får du en daglig, gratis skraplott där du kan vinna 100 000 kr. Dina bonuspengar kan inte betalas ut, utan ska användas för att köpa bingobrickor för. Vinster du vinner, betalas först ut när du har köpt brickor för ett minimumvärde som är 10 gånger större än själva bonusen. Till lojala spelare finns det också en lång rad attraktiva bonusar som lojalitetspoäng, extra stora jackpottar och mycket mer. Balettbingo är också stället där du kan vinna de riktigt stora vinstpengarna och där de betalar ut över 25 miljoner kronor varje månad!

Balletbingo

Design och användarvänlighet

Designen hos Balettbingo är riktigt snygg och det är lätt att navigera ringa på sidan. Hjälpen är inom räckhåll i form av flera sidors vägledning samt att man har möjlighet att ringa eller maila för ytterligare hjälp. Som ny spelare som varken känner till något om spelet eller sidan, blir man väldigt väl omhändertagen. Dessutom kan man få en så kallad Bingo Alert, en applikation till mobilen så är du alltid uppdaterad om de stora jackpottarna, tävlingarna med mera.

Andra spel:

Förutom bingo, erbjuder Balettbingo en massa andra spel som skraplotter, jackpottar, arkadspel och mycket mer. Det blir aldrig tråkigt att spela på balettbingo och där finns alltid många andra spelare online, så du behöver aldrig känna dig ensam.

Det finstilta…

Balettbingo har sina licenser i Gibraltar hos St. Minver Ltd. Som utger spelen. Dock föregår det hela på svenska. Mjukvaran utvecklas av Boss Media, som är en av de ledande mjukvaru-utvecklarna inom online spel. De använder sig av en SSL protokoll för att kryptera konfidentiella upplysningar så allt är säkert hos Balettbingo. Du behöver dessutom bara uppge dina kreditupplysningar en gång, därefter krypteras de och sparas hos en av Englands största verksamheter inom e-handel.

Allt i allt

Hos balettbingo.com finns det plats till alla, både nya och gamla spelare med stora fördelar vem du än må vara. Du får bra välkomstbonusar, men belönas också för att vara en lojal och stabil spelare. Balettbingo är en riktigt bra och rolig bingohall, där du har många chanser att komma hem med vinster i de helt stora prisklasserna!

Betyg: 3 av 6