Bingoslottet

Bingoslottet logo

Det är inte utan anledning att bingoslottet har valt just detta till namn på deras bingosajt. Här blir alla bortskämda med ett hav av bra bonusar och roliga spel. Man får helt enkelt en känsla av att det kanske ändå rinner blått blod i ådrorna. Om det också rinner lite adrenalin och spellust i blodet på dig, då är bingoslottet ett trevligt och bra ställe att spela bingo på!

Bingo och bonus!

Första gången du anmäler dig till bingoslottet, får du din första bonus på 50kr. när du sätter in pengar på ditt spelkonto, får du en inbetalningsbonus som matchar det insatta beloppet med 100%. Det vill säga, att om du sätter in 700kr, så får du också 700kr att spela för själv. Den maximala inbetalningsbonusen är dock 1250kr. dessutom får du också bonusar när du deltar i Bingoslottets turneringar eller tävlingar sam tom du spelar i deras chat rum. Som en extra liten bonus, får du också en skraplott varje dag, helt gratis om du har pengar stående på ditt konto. Skraplotten ger dig chansen att vina hela 100 000 kr om dagen. Du kan inte ta ut dina bonuspengar, men de vinster du vinner dem kan du få utbetalda så snart bonusen har spelats igenom tio gånger med bingo.

Bingoslottet

Design och användarvänlighet

Designen på Bingoslottet.se lever upp till sitt namn. Det ser ut som ett rosa prinsesseslott och möjligheterna är många. Det är lätt att hitta runt och du kan snabbt få hjälp om du undrar om något. Bingoslottet.se har en kundtjänst som går att kontakta per telefon, dygnet runt. De kan också kontaktas via mail. Det är lätt och det går snabbt att bli medlem på sidan, innan du vet ordet av är du redo att börja spela och chatta.

Du ska dock inte förvänta dig det helt stora rent språkligt, då sidan är full av stavfel. Det är inte det att det har någon betydelse för själva spelet som sådant, men det kan verka lite oprofessionellt. Men låt dig inte påverkas av det, för Bingoslottet är verkligen professionella när det gäller allt som har betydelse för själva bingospelandet.

Andra spel:

Bingoslottet.se erbjuder över 40 olika spel på sidan! De har bland annat skraplotter, spelautomater, det gamla kinesiska spelet Keno och video poker. Dessutom har de också kasino och slots. (som dog først bliver lovligt pr. 1/1-2012 at udbyde for andre end Danske Spil.) Jag är osäker på om det finns någon sådan lag i sverige och hittar inte något då jag googlar! Vill du spela i mobilen så går det också bra.

Det finstilta…

Hos Bingoslottet.se använder de sig – precis som många andra bingosajter gör – av säkerhetscertifikatet (128-bitar), som för närvarande är det bästa på marknaden. Trots många löpande uppdateringar, ser bingoslottet alltid till att de har den senaste versionen av säkerhetscertifieringen. Det gäller både för personliga upplysningar och transaktioner, medan kreditupplysningarna krypteras så att inga andra än bingoslottet kan läsa dem. Eftersom det är St.Minver som levererar spelet, ska du vara uppmärksam på att det också är deras namn som kommer att stå på ditt kontoutdrag. Likaså, ligger alla licenser hos St. Minver Limitet i Gibraltar som är en av Europas ledande spelleverantörer.

Allt i allt

Även om du hos Bingoslottet.se blir behandlad som en kung, är det dock aldrig här du kommer att vinna halva kungariket, för vinsterna hör inte till de största på nätet. Du får dock m ånga häftiga bonusar som på det sättet kan kompensera lite för storleken på vinsterna. Även om det är en utländsk firma som levererar spelen, kan du alltid få svensk hjälp – dygnet runt – och du kommer aldrig att ha tråkigt, för urvalet och möjligheterna hos Bingoslottet är stora. Så även om du inte kommer därifrån med halva kungariket, kan äventyret ändå få ett lyckligt slut!

Betyg: 4 av 6