Bellabingo

Bellabingo logo

Bellabingo är utan tvivel den bingosajten på nätet med de bästa och flesta bonusarna! Trots det, är sidan ännu inte bland de största, finns det alltid en hel del spelare online och du har alltid möjlighet att spela en bra omgång bingo!

Bingo och bonus!

Hos Bellabingo får du nätets absolut största välkomstbonusar. Bara genom att du registrerar dig, får du 100kr på ditt spelkonto, så du har lite att spela för. De vinster du eventuellt vinner för välkomstbonusen, kan du inte få utbetalda förrän du själv sätter in pengar på ditt spelkonto första gången. Det finns dock ingen anledning att tveka med att sätta in dina första pengar, för Bellabingo.com ger dig en 100 % -ig matchbonus då du sätter in pengar på ditt spelkonto. Det är det en del andra sajter som också gör, men Bellabingo skiljer sig, genom att de har en max bonus på hela 2500kr! Det innebär alltså att om du sätter in 2500kr första gången, så får du motsvarande belopp insatt. På det sättet får du dubbelt så många pengar att spela för som du betalar in. Inte nog med det, så dyker det hela tiden upp andra bra bonusar som bland annat DVD-filmer, presentkort och mycket mer. De olika jackpottarna och vinsterna är inte i närheten av att vara lika stora som de är på andra ställen på nätet och överstiger sällan 60.000kr.

Bellabingo

Design och användarvänlighet

Bellabingo.com har en riktigt fin design som skapar den helt rätta spelatmosfären med bollar och enarmade banditer som får en i bingo stämning. Det är inte särskilt svårt att hitta runt på sidan och tur är det, för det är inte så lätt att hitta hjälp. Det finns inte några sidor, där man själv kan söka hjälp som t.ex. via FAQ eller liknande. Bella kan kontaktas via mail, men annars är där ingen som kan hjälpa dig att komma igång.

Andra spel:

Precis som på många andra sajter, erbjuder Bellabingo både skraplotter, video poker och inte minst bingo. Dessutom finns det ett litet urval av andra olika, roliga spel så du kommer knappast att bli uttråkad.

Det finstilta…

Precis som hos många andra sajter, styrs mjukvaran av ett UNIX-baserat operativsystem. Utöver det, använder de en 128-bitars kryptering med ett protokoll som kallas SSL (Secure Socket Layer). De sparar inte heller alla ens betalningsinformationer av säkerhetsmässiga orsaker. Bellabingos licenser ligger hos en engelsk ägd verksamhet och det är därför de som erbjuder spelen. Trots det, är allt på sidan svenskt – även hjälpen så det är inget man lägger märke till på något sätt.

Allt i allt

Bellabingo har byggt upp en riktigt fin bingosajt med många möjligheter – och inte mist otroligt fina bonusar. Trots det, är detta inte en sida man som kan rekommenderas till helt nya spelare. Det är inte så lätt att få hjälp eller vägledning, med mindre man vill kontakta dem per mail vilket är mycket besvär att göra sig bara för att få introduktion till spelet. Men för de mer erfarna bingospelarna är det ett riktigt bra ställe att spela på – inga tvivel om den saken!

Betyg: 3 av 6